DESPRE NOI   |   CONTACT  
DEZINSECTIA                                                                        

 Dezinsectia este actiunea de combatere a artropodelor daunatoare pentru sanatate oamenilor si animalelor. Acarienii, insectele transmit boli infectocontagioase si parazitare fiind necesare masuri de prevenire si combatere ai acestor vectori.Aceasta se realizeaza prin :
-dezinsectia in focar care are scopul de a distruge si indeparta insectele vectoare sau generatoare de discomfort;
-dezinsectia profilactica care are scopul de a impiedica inmultirea si raspindirea insectelor vectoare sau generatoare de discomfort.
  Pentru realizarea acestor scopuri utilizam cele mai performante biocide care au un efect devastator asupra insectelor si sunt total inofensive asupra sanatatii omului.

BINE ATI VENIT                            

SC Viomat Profsan SRL este o societate romana cu capital integral privat.Ea a fost infiintata in anul 1994 si a fost acreditata inca de la inceput de Ministerul Sanatatii si al Familiei ca un laborator de profilaxie sanitara prin dezinfectii,dezinsectii si deratizari. Suntem o firma cu experienta care prin prestatiile sale reuseste sa satisfaca cele mai pretentioase standarde de calitate.Serviciile noastre sint adresate tuturor categoriilor de clienti :institutii publice,agenti economici sau persoane fizice si sunt efectuate de personal specializat care utilizeaza cele mai eficiente biocide si cea mai performanta aparatura.
 


Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea...

Deratizarea este complexul de metode pentru reducerea numarului de soareci-sobolani...

Dezinsectia este actiunea de combatere a artropodelor daunatoare pentru sanatate oamenilor...

DERATIZAREA                                                                        

  Deratizarea este complexul de metode pentru reducerea numarului de soareci-sobolani si mentinerea acestora la un numar cit mai scazut. Rozatoarele constituie un pericol permanent de imbolnavire ; acestia fiind vectori principali in transmiterea unor boli bacteriene,virotice si parazitare cum ar fi : trichineloza,leptospiroza,bruceloza,antrax,turbarea ,etc.Pentru efectuarea deratizarii noi utilizam momeli cu atractant alimentar pe care ni le preparam in laboratorul nostru dupa o reteta proprie utilizind o substanta anticuagulanta foarte eficienta.

DEZINFECTIA                                                                        

 Dezinfectia este metoda de decontaminare prin care se urmareste distrugerea in mediul fizic inconjurator a formelor vegetative ale microorganismelor,in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Ea se executa:
-profilactic (preventiv) pentru distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni,care in mod normal constituie flora microbiana locala si se dezvolta,influientind negative starea de sanatate a oamenilor si animalelor.
-in focar se efectuiaza pentru combaterea unor boli infectioase sau parazitare,din momentul aparitiei primelor cazuri de boala si pina la lichidarea focarului,impiedicindu-se raspindirea in masa a bolilor.Pentru o dezinfectie rapida si eficienta utilizam metoda dezinfectiei prin atomizare.Aceasta se face cu ajutorul unei aparaturi speciale care realizeaza aerosolizarea dezinfectantului in spatial respective.In timp de citeva minute aerosolii dezinfectanti din incapere realizeaza distrugerea microaeroflorei si dezodorizeaza aerul.Sedimentind aerosolii formeaza pe toate suprafetele incaperii o pelicula foarte fina,foarte active si persistenta in timp,care actioneaza asupra germenilor existenti pe acestea.